Aktiekurser og det gode humør

Det er jo utroligt som tingene kan skifte på et øjeblik, i fredags var panikken total og alle skreg sælg sælg sælg! På en uge mistede vi alle sammen en hel masse milliarder som vi ellers på papiret var gode for.

Nu skriger de samme mennesker køb køb køb! og dag for dag bliver vi alle sammen rigere og rigere.

Det er ikke fordi jeg har en masse aktier men det har da været ærgeligt at se at deres værdi var faldet med om mod  50%, det er da også rart at de nu stiger, og ja det er lidt frustrerende at jeg så ikke fik købt danske bank da den var i 80!!!! men dybest set så burde aktiekurser jo ikke have lov til at påvirke ens gode humør, det går jo ufatteligt godt og der er masser af arbejde og familien er sund og rask.

Vi har aldrig haft det bedre, og mon ikke der ville være råd til at det gik bare en lille smugle mindre fantastisk uden at det var en katastrofe?
Jeg tror ikke det er nogen skade til at stoppe op og glæde sig over hvor godt vi har det!

One thought on “Aktiekurser og det gode humør

  1. Pingback: bagklogskab og held med Danske Bank aktier | København Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *