Hvad er formålet med lokal politikere?

Jeg har på det sidste været i kontakt med en del af medlemmerne fra borgerrepræsentationen “nærmere bestemt Børne- og Ungdomsforvaltningen”, grunden er at min datter går i vuggestue på en integreret institution hvor der nu skal være 14 børn i stedet for 12 pr. stue og at vi ikke længere kan regne med at hun kan komme videre i børnehaven, Man kunne tro at det havde noget at gøre med at politikerne ikke har været i stand til at vise rettidig omhu, men ikke en eneste af dem har påtaget sig nogen form for ansvar.

Enten giver de regeringen skylden eller også er det simpelthen Københavnerne der er skyld i overbelægningen fordi de laver for mange børn!!!

Jeg har derfor temmeligt svært ved at se hvad det lige er vi skal bruge vores lokale politikere til, hvis de bare vil spille sorteper og give katten videre så skulle de måske ikke have så betroet et hverv som det jo er at varetage vores børns sikkerhed og velbefindende.

Læs mere på www.iuy.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *