Dejlig forårs oplevelse

Solen har skinnet og luften har været fuld af forår, men det der gjorde mig i aller bedst humør i dag var da en venlig mørklødet mand ringede på og spurgte om han måtte tage det køleskab vi havde sat ud til storskrald.

Det var tydeligt at han ligesom jeg havde svært ved at se på at brugbare ting bare blev smidt ud, og han var villig til at bruge tiden på at få mere ud af det køleskab som udelukkende var blevet smidt ud fordi det ikke passede ind i vores nye køkken

Derudover var det også rart at have endnu en personlig oplevelse af at det er en berigelse for Danmark at der kommer folk hertil langvejs fra, jeg ved selvfølgelig godt at der også kommer folk som i mindre grad er en berigelse, men dem hører jeg så rigeligt om i nyhederne…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *