Lasse Schou har fundet løsningen på de bidske hunde (ejere)

Når man bor i København og færdes i de offentlige parker så er det temmeligt upraktisk at være bange for hunde….. De findes nemmelig over det hele (ofte uden snor på), og med ejere der går langt væk (betydeligt længere væk end en hundesnor ville række).

Lasse Schou kommer her (Kamphunde ejere skal have ansvaret) med den ide at hunde ejeren skal kunne straffes for de ulykker som hunden er skyld i, som om det var ejeren selv der havde gjort det med egne hænder/tænder.

Jeg tror virkeligt at Lasse Schou har fundet en løsning, og jeg er helt enig i at man ikke umidelbart kan se på en hund om den er farlig eller ej, derfor giver det heller ikke mening at have særlige regler for forskellige racer.

Jeg syntes i øvrigt at det også ville være en rigtig god ide hvis der var krav om at hunde altid skulle være i en max 2 meter lang snor, eventuelt kunne man så have særlige parker hvor hundene havde større frihed.

Jeg håber det ikke bare er mig der har læst om denne ide, og at Lasse Schou’s løsning vil blive taget op til overvejelse af vores politikere.

One thought on “Lasse Schou har fundet løsningen på de bidske hunde (ejere)

  1. Jeg er faktisk enig med Lasse. Hunde er ejerens ansvar og derfor bør de også kunne holdes ansvarlige.

    vh
    Stina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *