Børnefamilierne ofres igen!!! Af Lars Lene og Pia

Jeg fatter simpelthen ikke hvordan Lars Løkke, Lene Espersen og Pia Kjærsgaard kan være nået frem til at det bedste for danmark lige nu…. det er at straffe børnefamilier med mere end 2 børn!!!!!

I hele europa bliver der født for få børn, og alle snakker om hvordan vi kommer til at importere arbejdskraft fordi der er for mange gamle, og for få til at passe dem, og så finder Lars Lene og Pia frem til at det er de heltemodige danske familier der har haft overskud til at lave mere end 2 børn som skal straffes!

Det er særligt bemærkelsesværdigt da den eneste “udgift” der er til den velbjergede arbejdende dansker med børn der er over 7 år, er at de må vente lidt med de skattelettelser på topskatten som vi aldrig har haft råd til.

Den eneste trøst er at dette må cementere den sidene regerings fald ved næste valg, og at vi derefter kan håbe på at der vil komme menesker, rigtige menesker med noget der minder om skam i livet, ind og sidde i den næste regering, og at vi i lang tid fremover vil kunne huske hvad der sker hvis man lader Lars Lene og Pia bestemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *