Ferielejlighed i København – Charlottehaven på Østerbro

Charlottehaven på Østerbro tilbyder ferielejligheder af en virkelig høj kvalitet, så hvis du gerne vil bo centralt i hovedstaden og have en lejlighed hvor du selv kan lave mad så kunne det være stedet for dig. Der er også diverse konferencelokaler med top moderne konferencefaciliteter som kan bookes eller hvad med et fitness center med egen swimming pool?

Se mere om Charlottehavens ferielejligheder i københavn, og find den lejlighed der passer til dig.

En storbyferie i København kan være noget nær perfekt, København har alt fra sand og strand til butiksliv som er en ver metropol værdig og så naturligvis verden bedste restaurant og verdens bedste kok….

Sidst og måske også mindst har vi den lille havfrue som det jo nærmest er en borger pligt at have set.

Kom til København!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *