Heldagsskolen = skolepligt + fritidspligt = meget mindre forældre indflydelse

Jeg fatter simpelthen ikke hvordan regeringen kan tvinge en heldagsskole ned over hovederne på alle landets vælgere, uden at spørge dem om de er med på ideen, og uden at der er videnskabeligt belæg for at det vil være en forbedring….

Det er forældrene der skal opdrage børnene ikke skolen
For mig at se er heldagsskolen et enormt overgreb på min ret som forældre til at bestemme hvordan mit barn skal opdrages, jeg er indforstået med at vi i landet har skole pligt, men hvordan kan vi ende op i en situation hvor vi også har fritidspligt, og skal acceptere at folkeskolen skal spille en endnu større rolle i opdragelsen af vores børn!

Politiker børn i privatskoler går fri af heldagsskolen
Disse regler komme iøvrigt ikke til at gælde for politikernes egne børn, for de har næsten alle sammen som Mette Fredriksen og Helle Thorning valgt at sætte deres børn i privatskoler der naturligvis ikke vil blive påvirket af den nye lovgivning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *