Jagten på en god tandlæge i København

Jeg har længe været på udkik efter en god tandlæge i københavn, men uden det store held. Jeg vil ikke begynde at nævne de københavnske tandlægeklinikker som jeg har prøvet tidligere, men blot sige at der har været en klar tendens til høje priser, og at der gang på gang kom ekstraudgifter på tandlæge regningen…

Jeg siger ikke at pris og kvalitet ikke kan hænge sammen når det gælder valget af tandlæge, men det burde ikke være svært som kunde at gennemskue hvad et tandeftersyn kommer til at koste, det burde efter min mening være sådan at tandlægen, eller klinikassistenten, eller hvad de nu heder dem der renser tænder, spørger om man vil tilkøbe en ekstra ydelse før de giver sig Ikast med en fluor behandling eller et extra røntgen billede eller måske en henvisning til en anden tandlæge, alt sammen noget der koster ekstra!

Nu tror jeg så endelig jeg har fundet en tandlæge her i københavn der passer til mit temperament, og som jeg samtidig føler mig helt tryk ved, de giver faktisk en følelse af at de behandler mine tænder efter hvad der er bedst for mig, og ikke efter hvad de tjener mest på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *