Er der en politikker i København som man kan stemme på?

Valgkampen er så småt gået igang i København, og et betyder jo at man som københavner skal finde ud af hvor krydset skal sættes, men det bliver ikke noget nemt valg, for der er ingen åbenlyse kandidater…..

Jeg er egentlig socialdemokrat i hjertet, men hvad hjælper det hvis der ikke er nogen af politikerne der er det, og hvordan kan det være at de alle sammen vælger at sige ingenting hver gang de får taletid?

Det er bare ligegyldige floskler, og ingen klare valg om hvad man vil flytte fra et sted til et andet, ale vil bare give og gøre det bedre, fordi de andre er idioter der ikke kan drive en by…..

Det bliver meget svært at sætte et kryds i år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *